Startdag 2019

Datum:
15/09/2019 - 13:00

Op 15 september is het weer zover! We zetten het nieuwe scoutsjaar weer in gang met onze super toffe startdag!

Van 13u tot 17u is er de eerste zondagactiviteit voorzien voor de kinderen. Daarna is er de mogelijkheid om iets te eten of te drinken, en is de leiding ook beschikbaar voor eventuele vragen. De speeltuin en springkastelen blijven natuurlijk ook geopend!

*** NIEUWE INSCHRIJVINGEN ***
Om de veiligheid van de kinderen en de kwaliteit van onze activiteiten te waarborgen, werken we zoals voorgaande jaren met een beperking op het aantal ingeschreven leden per geboortejaar (leerjaar). Er zijn gelukkig wel nog een heel aantal plaatsen beschikbaar! Je stuurt ons hiervoor best even een mailtje op groepsleiding@scoutsengidsendonk.be, dan bezorgen we jullie meteen alle info!